Suomen Siivousrinki Oy

Kotimaisen puhtauden puolesta


Kotitaloudet

Toimimme Lahden talousalueella. Työskentelemme vuosien siivousalan kokemuksella sekä tarjoamme luotettavaa ja ripeää asiakaspalvelua. Tuomme kaiken aineista välineisiin mukanamme, tarjoten näin asiakkaillemme huolettoman palvelukokonaisuuden. Käytössämme on tekstiilipesuri, jolla onnistuu mattojen sekä sohvien puhdistaminen.

Palvelumme kattaa niin säännölliset viikkosiivoukset kuin myös kertasiivoukset. Kuuntelemme aina asiakkaan toiveet ja räätälöimme yhteistyöllä juuri sinulle sopivan siivouspalvelukokonaisuuden, joka vastaa tarpeisiisi. Olethan meihin yhteydessä niin pääsemme mutkattoman asiakassuhteen alkuun. Tervetuloa asiakkaaksemme!

Muistathan kotitalousvähennyksen mahdollisuuden. Verovelvollisella on oikeus saada kotitalousvähennystä 2250€/vuodessa. Teetetyn työn osuudesta voi vähentää 40 %. Omavastuu osuus vuodessa on 100€/verovelvollinen. Kotitalousvähennyksistä lisää tietoa täältä

Lahjakortit

Ilahduta ystävää tai puolisoa kotisiivouksen lahjakortilla. Voidaan yhdessä miettiä minkä suuruisesta lahjakortista olisi oikeasti iloa saajalle. Voit tilata lahjakortin meiltä helposti, sähköpostilla tai soittamalla. Ota rohkeasti yhteyttä, keskustellaan lisää aiheesta.