Suomen Siivousrinki Oy

Kotimaisen puhtauden puolesta


Yritykset

Tarjoamme vankalla kokemuksella yrityssiivoukset niin toimitiloihin, liiketiloihin kuin pienteollisuuteen Lahden talousalueella. Räätälöimme siivoukset aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Emme aiheuta turhia häiriöitä yrityksenne liiketoiminnalle"Tilamme ja aikataulumme eivät ole helpoimmat mahdolliset. Silti tämän usean vuoden ajan, jonka Suomen Siivousrinki on täällä työskennellyt, emme ole keksineet mitään valitettavaa. Työnjälki on ensiluokkaista ja käytännön asiat hoituneet aina ilman ongelmia."

- Teemu Asplund, Lahden Keilahalli Oy"Aloitimme yhteistyön Suomen Siivousringin kanssa syksyllä 2018. Olemme erittäin tyytyväisiä niin joustavan ja mutkattoman asiakaspalvelun kuin myös erinomaisen siivousjäljen osalta. "

- Saara Kivelä, Toiminnanjohtaja, Lahden Englanninkielinen Leikkikoulu"Olemme käyttäneet jo yli viiden vuoden ajan Suomen Siivousrinkiä toimitilojemme siivoukseen. Siivouksen kustannukset ovat kilpailukykyisiä ja olemme aina olleet tyytyväisiä siivousjälkeen. Palveluina tarvittaessa onnistuvat myös vaativammat lattianvahaustyöt ja muut tarpeet. Myös normaalista poikkeavat siivoustarpeet on saatu aina sovittua nopeasti ja aikataulut ovat pysyneet."

- Peter Thim, toimitusjohtaja DevNet Oy